Executie terasamente autostrada Sebes-Turda Lot 2

Execuția terasamentelor pentru Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda a necesitat echipamente moderne și muncă intensivă, stabilind baza pentru o infrastructură durabilă și eficientă.

Detalii proiect
Executie terasamente autostrada A0 Lot 3 Sud

Proiectare si Executie Autostrada de Centura Bucuresti km 0+000 – km 100+900, Lotul 3: Sect. 1. Km 85+300 – km 100+765 aferent Centura Sud; Sect. 2. Km 0+000 – km 2+500 Centura Nord

Detalii proiect
Terasamente si platforme TBM Brasov-Sighisoara

Lucrările ample de terasamente și construcție de platforme TBM pentru proiectul de infrastructură Brasov-Sighisoara evidențiază progresul esențial în dezvoltarea regiunii.

Detalii proiect
Monumente istorice biserica Campulung

Reabilitarea din Biserica Campulung a păstrat autenticitatea arhitecturală, conservând și restaurând elementele istorice, redându-i strălucirea și valoarea culturală.

Detalii proiect
Constructii civile imobil P+3 Cotroceni

Imobilul cu patru nivele din Cotroceni reprezintă o construcție civilă modernă și funcțională, integrând elemente arhitecturale adaptate la nevoile contemporane.

Detalii proiect
Lucrari infrastructura electrica Arad

Lucrările de modernizare a infrastructurii electrice din Arad au implicat rețele extinse, tehnologii avansate și actualizări esențiale pentru eficiență și siguranță.

Detalii proiect
Amenajari interioare

Amenajările interioare transformă spațiile prin mobilier, culori și elemente decorative, conturând atmosfera și funcționalitatea într-un mod personalizat și plin de caracter.

Detalii proiect
Cale ferata Brasov-Simeria

Reabilitarea liniei de cale ferata Brasov-Simeria, componenta a Coridorului Rin-Dunare pentru circulatia trenurilor cu viteza maxima de 160 km/h: Sectiunea Brasov-Sighisoara, Subsectiunile 1 Brasov-Apata si 3 Cata-Sighisoara

Detalii proiect